Saatekirjaga logopeedi teenused

Logopeediline Abi OÜ omab alates 2024. aasta märtsist Terviseameti tegevusluba nr L06723.

Asutuses osutab tervishoiuteenust logopeed Ann Tamm (tervishoiuspetsialisti kood G00200). Ann Tamm tegeleb laste ja noortega ning on spetsialiseerunud düsartriale, apraksiale, kõne arengu hilistumisele ja arengulisele keelepuudele.

Tervisekassa lepingu olemasolul alates 01.07.24 osutab Logopeediline Abi OÜ Tervisekassa rahastusel Tervisekassa hinnakirja alusel järgnevaid teenuseid:

  • Logopeediline uuring (kood 7621)
  • Logopeedi vastuvõtt (kood 7628)
  • Logopeedi kaugvastuvõtt (kood 7629)

Tervisekassa rahastusel logopeedi vastuvõtule pöördumiseks on vajalik perearsti saatekiri.

Plaanilise ravijärjekorra pidamise reeglid

Perearsti saatekirjaga kliente teenindatakse ravijärjekorra alusel Tervisekassa lepingu mahus. Et kõikidel klientidel oleksid teenuse saamiseks võrdsed võimalused, on erateenusele ja perearsti saatekirjaga pöörduvatele klientidele avatud üks ravijärjekord. Ravijärjekord on avatud neli kuud etteulatuvalt. 

Kliendil on võimalik ennast ravijärjekorda registreerida kodulehel oleva ankeedi või e-posti kaudu. Ravijärjekorda registreerimisel saadetakse kliendi e-posti aadressile vastus registreeritud vastuvõtu kohta. 

Kaebuste lahendamise kord

Kaebuseid ja/või ettepanekuid on võimalik esitada kirjalikus vormis posti teel või elektrooniliselt e-maili kaudu. Kirjaliku kaebuse vaatab läbi Logopeediline abi OÜ juhatuse liige. Kaebuse esitaja saab Logopeediline abi OÜ juhatuselt kahe nädala jooksul pärast kaebuse laekumist kirjaliku vastuse.

Patsiendil või temaga seotud isikul on lisaks võimalik pöörduda kaebuse ja/või ettepaneku esitamiseks Tervisekassasse ja Terviseametisse.

Terviseamet

Tervisekassa